Asistente Administrative
 • Jo Publik
2 ditë
NT Charlie
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

Pozita: Asistente Administrative

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kientët e kompanisë;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrati;
 • Regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme;
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve furnitorët;
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi I te dhenave;

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar bachelor në Menaxhment apo ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Etikë pune dhe përpikmëri;
 • Njohja e gjuhes Angleze;

Përparsi kanë:

 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë;
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë;
 • Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Dërgo cv në – hr.charlie@grandstore-ks.net 

Tagged as: administrative, asistente, asistente administrative, Charlie, grandstore, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000