Asistente në shitje (5), Arkatare (2)
  • Jo Publik
36 ditë
NT Charlie
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për persona ambicioz dhe me përvojë pune në shitje:

Asistente ne shitje (5)
Arkatare (2)

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail hr.charlie@grandstore-ks.net  duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI – ASISTENTE NE SHITJE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare “Grand Store” Veternik-Prishtine.

Tagged as: arkatare, asistente, Boutique, Butik, Charlie, Clothes, grand store, prishtine, Qendra Tregtare, shitje, Veshje

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000