Kamarier, Shankist, Enëlarëse
  • +38348777724
6 ditë
The Box
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

The Box shpallë konkurs për: 

Kamarier
Shankist 
Enëlarëse

Të gjithë të interesuarit duhet të kenë përvojë pune.

Të interesuarit të lajmrohen në numer tel: +38348777724 ose ne email-in: info@theboxbistro.com 

Prishtinë, Blloku BK2, Dardani, Nr.1

Qyteti : Prishtinë, Kosovë

Tagged as: Dardani, Enelarese, kamarier, prishtine, shankist, the box

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000