Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore
 • +381 (0) 38 500 202 100
3 ditë
Albi Group
1
Full Time
Prishtinë
Burime Njerëzore
Banner
Përshkrimi

Albi Group shpall konkurs:

Pozita: MENAXHER/E I/E BURIMEVE NJERËZORE

Vendi i punës: Prishtinë

Objektivat dhe detyrat kryesore:

 • Identifikimi i pozitave të lira të punës në kompani,
 • Përgaditja e konkursve, dhe rekrutimi i stafit,
 • Krijimi dhe zbatimi i politikave të kompanisë
 • Përgjegjës për motivimin dhe organizimin e trajnimeve të punëtorëve sipas normave të kompanisë
 • Monitoron punën e sistemit të BNj, rifreskimi i të dhënave personale të punonjësve,
 • Bënë përmbledhje e të dhënave për përpilimin e raporteve vjetore dhe sistemit të vlerësimit të performancës
 • Menaxhon ankesat, parregullsitë dhe nevojat e personelit
 • Kryen edhe detyra tjera sipas natyrës dhe nevojave të kompanisë

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare – master, preferohet fakulteti ekonomik, Juridik apo Burime Njerëzore
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë punë në Menaxhim të Burimeve Njerëzore
 • Të njohë gjuhën angleze
 • Njohuri të mirë të MS Office
 • Shkathtësi të menaxhimit të punës në presion
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur lokacionin dhe pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: info@albicenter.com 

Konkursi është i hapur deri me datën 31.05.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Tagged as: albi group, albi mall, burime njerezore, hr, menaxher, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000