Menaxher/e Marketi (2), Zëvendës/e Menaxher/e Marketi (4)
  • Jo Publik
3 ditë
Albi Shopping
1
Full Time
Prishtinë
Menaxhment
Banner
Përshkrimi


hr@albicenter.com 

Tagged as: albi shopping, Arberi, Emshir, market, marketing, menaxher, Menaxhim, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000