Promotere
  • Jo Publik
8 ditë
Devolli Logistic System
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Devolli Logistic System (DLS) shpallë konkurs pune:

Titulli i Pozitës:  PROMOTERE

Lokacioni:           DLS, Prishtinë

Data e hapjes:     05.05.2022

Data e mbylljes:  20.05.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
  • Prezantimi i kompanisë gjatë promocionit
  • Të informoi konsumatorët rreth fushatës së promocionit
  • Pjesëmarrja në promovime të produkteve

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diplomën e shkolles mesme.

Përvoja e Punës: Kandidati/ja duhet të ketë se paku 1 vjet përvojë pune në fushën e promocionit apo shitjes. 

NJOHURITË TJERA:

  • Të posedojë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe organizimi të punës
  • Të jetë i/e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale
  • Te ketë aftesi dhe mira prezantimi dhe te komunikojë mirë me konsumatorë
  • Te ketë aftësi të punojë në ekip dhe i/e pavarur

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre së bashku me foto përmes linkut: _______________

Tagged as: devolli logistic system, DLS, Prezantim, prishtine, Promocione, promotere

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000