Kamarier/e
  • Jo Publik
11 ditë
Hotel Garden
1
Full Time
Prishtinë
Gastronomi
Banner
Përshkrimi

Kamarier/e

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë:

Njohja e punës me kompjuter

Njohja e gjuhës angleze

Të jetë komunikativ

I motivuar për punë

Aftësi për punë nën presionin e kohës

Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

Paga të mira

Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne:

apliko@hotelgarden-ks.com 

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femer/ Mashkull

Tagged as: Hotel Garden, hoteleri, kamarier, kamariere, prishtine, Sherbim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000