Asistente Financiare/Kontabiliste
  • +383-49-180-013
10 ditë
ESTEMED
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

ESTEMED BEAUTY CENTER 

Hap konkurs pune
Asistente e Financave/Kontabilitet 

Kriteret: 

• Njohuri  ne programin e financave.
•Përvojë pune në kontabilitet dhe në fushën e financave.
•Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës dhe marrëdhënies me stafin tjetër administrative.
•Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të paketës Microsoft Office .
•Të ketë njohuri shumë të mira mbi legjislacimin tatimor në Kosovë.
• Aftësi të mira komunikuese
•  Mosha 23/38 vjeçare
• Jeton në Prishtinë 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
• Regjistrimi kontabel i transaksioneve ditore financiare.
• Leshimi dhe regjistrimi i faturave tatimore.
• Regjistrimi i shpenzimeve operative.
• Përgaditja e raporteve financiare sipas kërkeses se menaxhmentit.
• Kryerjen e detyrave dhe puneve në përputhje me manualet e aplikueshme brenda kompanisë.


Të interesuarit të dërgojnë CV në: estemedgrup@gmail.com


Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë pranë zyreve tona. 

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000