Graphic Designer (Internship)
  • 048666695
12 ditë
2A Group shpk
1
Praktikë
Prishtinë
Dizajn Grafik
Banner
Përshkrimi

 

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë
Konkurs i hapur për: 1X Graphic Designer (Internship)

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri bazike në Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator,
  • Të ketë kreativitet, energji dhe dëshirë për t’u avancuar
  • Të jetë i/e aftë për punë ekipore dhe individuale

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës, mundësi punësimi me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: endrit.kryeziu@mesh-com.at 

Tagged as: graphic designer, Intership, Kompani Softuerike, MESH COM, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000