Asistent/e i/e shitjes (5)
13 ditë
Ciao Berto
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes:

Asistent/e i/e Shitjes ne Showroom Prishtine (3 vende pune) dhe Vushtrri (2 vende pune)

Kandidatet do kontribojne ne pjesen e shitjes dhe maredhenjes me klient ne njesine punuese Showroom, Prishtine dhe Vushtrri. Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                       Prishtinë dhe Vushtrri
Paga dhe benefitet:    Paga mujore, bonuset në shitje, transporti dhe ushqimi
Data e fundit:                10.06.2022
Pozita:                             Asistent/e i/e shitjes
Tipi i kontrates:             Kontrate e rregullt pune
Orari:                               Orar i plotë
Extra:                               N/A
Aplikimi:                         Dergoni CV dhe dokumentet percjellese nehr@ciao-berto.com 

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirepritja dhe pershendetja e klienteve
 • Sherbimi i klienteve
 • Siguroni nivele të larta të kënaqësisë së klientit përmes shërbimit të shitjes
 • Perkujdesi per pjesen vizuale te sallonit shites
 • Informon dhe ndihmon klientet në përzgjedhjen e produktit
 • Mirëmban sallonin të pajisur plotësisht me produkte,
 • Rekomandon artikuj që përputhen me nevojat e klientit
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje se paku 2 vite,
 • Njohja e gjuhës angleze obligative,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi, ne pjesen e subjektit, te cekni qytetin dhe poziten per te cilen aplikoni.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Tagged as: asistent, Ciao Berto, prishtine, shitje, vushtrri

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000