Agjent/e të thirrjes në gjuhën Shqipe (50) (Remote)
 • Jo Publik
 • solugrouphr@gmail.com
22 ditë
Prishtinë
Call Center Telekomunikim
Full Time
Banner
Përshkrimi

Kompania Solu Group hap konkurs për këto pozita:

 1. Agjent/e të thirrjes në gjuhën Shqipe - 50 vende

Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Aftësi te mira organizative
 • Aftësi të punës nën presion

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative
 • Ambient i mire pune
 • Trajnime profesionale ne shitje
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing
 • Mundësi për avansim ne karrierë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email adresën solugrouphr@gmail.com