Agjent të Shitjes (Gjithë Kosovën)
 • Jo Publik
13 ditë
Devolli Logistic System
Gjithë Kosovën
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozites:    AGJENT I SHITJES

Lokacioni:  Mundësi punësimi në tërë Kosovën

Data e hapjes:      24.05.2022

Data e mbylljes:   12.06.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise; zbaton planin e parashikuar te shitjes,
 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit të vizitës,
 • Prezentimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhenieve me klient në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkeses së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës mesme; (pregaditja Universitare është përparësi)  

Pervoja e Punës: Minimum 2 vite përvojë pune ne fushën e shitjes

NJOHURITË TJERA:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm “Apliko”.

Tagged as: agjent, devolli logistic system, kosove, shitje, Teren

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1404
206
458
1026