Komercialist
 • +38345 498 505
 • sales@koraldairy.com
Sot
Fushë Kosovë
Tjera
Full Time
Banner
Përshkrimi

Koral Dairy SHPK 

Shpall konkurs për: 1 Komercialist 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara;
 • Vizita të rregullta te klientët sipas planit të vizitës;
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë;
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara, dhe zhvillimin e marrdhënieve më klientë në territorin e caktuar;
 • Të respektoj politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Të jenë të gatshëm të punojnë nën presion të menaxhmentit për qëllime të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Minimum shkolla e mesme e përfunduar;
 • E obligushme të ketë përvojë pune(të specifikohet puna e mëhershme);
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit në të folur dhe në të shkruar;
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin;
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B.

 CV, dokumentet tjera mund ta dërgoni në email adresen: sales@koraldairy.com apo te paraqiten në zyret tona ne Miradi e Ulët, Fushë Kosovë