Shites/e (food Non Food)
15 ditë
AGNA Kosova
Ferizaj
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Pershkrimi:  Kompania Agna Kosova L.L.C, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon shites/e per Regjionet si me poshte:

Pozicioni: Shites/e (food Non Food) ne Ferizaj, Vushtrri, Podujeve, Drenas

 

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

·          Të ketë të përfunduar arsimin e lartë

·          Të ketë pervojë në shitje

·          Njohje e mirë e paketës Microsoft Office

·          Patent shofer B

·          Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh

 

Personat e perzgjedhur do te behen pjese e nje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere, do kene nje pakete financiare konkuruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.

 

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: hr-ks@agnagroup.com 

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:

  • Curriculum Vitae
  • Fotokopje e Diplomës dhe dëshmi të kualifikimeve të tjera
  • Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
  • Letër Interesi

 

Tagged as: drenas, ferizaj, Food, non Food, podujeve, shitës, shitese, vushtrri

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1404
206
458
1026