DIZAJNER/E GRAFIK
  • Jo Publik
  • info@mobin-ks.com
74 ditë
Mobin
1
Full Time
Fushë Kosovë
Dizajn Grafik
Banner
Përshkrimi

MOBIN KËRKON DIZAJNER/E GRAFIK NË ADMINISTRATË NË FUSHË KOSOVË
Kushtet:

• TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA NË DIZAJN GRAFIK DHE IT 

• TË KETË NJOHURI NË SOCIAL MEDIA MARKETING

• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION
VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
Mob: 044 931 384

Ose në emal: info@mobin-ks.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !