Menaxhere Femer (1), Punëtor meshkuj (2)
 • 048577773
 • perfectclean@gmail.com
67 ditë
Perfect Clean
1
Full Time
Prishtinë
Menaxhment Pastrim
Banner
Përshkrimi

Kompania Perfect Clean ofron punë për:


Menaxhere Femer (1 Pozitë),
Punëtor Meshkuj (2 Pozita).


Kriteret për Menaxhere:

 • Fakulteti i kryer përparësi,
 • Te njohë programet kompujterike, word, excel, si dhe komunikimin me email,
 • Te posedojë patenen për shofer, kategoria B,
 • Te jetë komunikative.
 • Mosha 23 - 40 vjeçare.

Kriteret për Punëtor

 • Pervojë pune në pastrim.

Kushtet e përgjithëshme:

 • Të jetë i/e korrekt/e ne punë
 • Të jetë i/e gatshme të punoj në grup etj.
 • Orari dhe pagesa me marrëveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose në zyret tona në Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !