Vende të lira pune
  • 0800 20 200
2 ditë
Meridian Express
Prishtinë Ferizaj
Arkë Gastronomi Mirëmbajtje Shitje
Full Time
Përshkrimi

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 43 dyqane në territorin e Kosovës me  qëllim të vetëm që të shërbejmë konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë.

POZITAT:

  • Arkëtar/e
  • Sektorist/e

ORARI: Orar të Plotë dhe Punë Sezonale;

LOKACIONI: Gjakovë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Prishtinë, Fushë Kosovë, Mitrovicë.

Pozitat e hapura më lartë ofrohen me orar të plotë dhe punë sezonale, ku të gjithë të interesuarit duhet të e specifikojnë gjatë aplikimit duke dërguar CV-në në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com .

Konkursi do të jetë i hapur deri më 20 Gusht 2022.

Tagged as: arkatar, arkatare, ferizaj, fushë kosovë, gjakove, gjilan, Merdian, Merdian Express, mitrovice, peje, prishtine, prizren, sektorist, sektoriste

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323