Vozitës / Logjistikë, Menaxher i Banakut
  • 049166777
Skaduar
The White Tree
Prishtinë
Gastronomi Logjistike
Full Time
Përshkrimi

  Bëhuni pjesë e stafit te The White Tree si:   (1) Vozitës/Logjistikë (1) Menaxher i Banakut   Numri i kontaktit: 049166777  

Tagged as: gastronomi, logjistikë, Menaxher i Banakut, prishtine, the white tree, transport, vozitës

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323