Vozitës i Kamionave (3)
  • +38649940014
Skaduar
Shell Kosova
Gjithë Kosovën
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE per Kosovë dhe jasht Vendit –3 Vende)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë dhe ne email hr.shell.rks@gmail.com 

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin CE – valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

APL/KIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES E-MAIL, ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com 

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Tagged as: Jashte vendit, Kategoria CE, kosove, shell kosova, Vozites i Kamionave

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323