Department Manager/e, Pranues Malli, Arkatare, Sektorist/e
  • Jo Publik
22 ditë
Viva Fresh Store
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

Linku për aplikim: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-pune-prishtine/  

Tagged as: arkatare, department manager, Department Managere, Pranues Malli, prishtine, Sektoris, sektoriste, viva fresh store

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1842
193
506
1251