Arkitekt/e
  • Jo Publik
Skaduar
BINNI
Pejë
Arkitekture
Full Time
Përshkrimi

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës në Peje

        Arkitekt/e,

Pozita e kërkuara më lartë ka rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Përvojë të gjerë me ArchiCAD dhe Microsoft Office.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Tagged as: ArchiCAD, arkitekt, arkitekte, arkitekture, binni, dizajn, peje

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323