Auto Mekanik
  • 044799155
Skaduar
AUTO SERVIS PREKAZI
Vushtrri
Auto Mekanik
Full Time
Përshkrimi

 

Auto Servis Prekazi 

Lumi Madh 

Vushtrri

Në kuadër të rritjes së kërkesave të konsumatorëve dhe planifikimit të ristrukturimit të biznesit jemi duke kerkuar 2 Auto Mekanik me përvojë pune të cilët duhet të jenë të përkushtuar në punë.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë një CV ne emailin:

ismetmeha@hotmail.com 

apo edhe te thrrasin në tel:

044 296 650

049 296 650

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323