Punëtor në sektorin e prodhimit, Depoist
  • +38345321271
0 ditë
Agrokor
Prishtinë
Depo Prodhimtari
Full Time
Përshkrimi

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall:

Konkurs për vende të lira pune

1.Punëtor në sektorin e prodhimit  ( 2 )

2.Depoist – vozitës piruneri  ( 1 )

Orari i plotë.

Nr. kontaktues – 045-321-271.

CV, dokumente të tjera dhe foto të dërgohen në email: burimenjerzore@agrokor-ks.com 

Apo të paraqiten në zyret tona në Shkabaj.

Data e fundit për aplikim 19.08.2022.

Përshkrimi i punës:  

  • Kryerja e punëve të ndryshme në sektorët përkatës.

Tagged as: agrokor, depoist, prishtine, Punetor ne sektorin e prodhimit, shkabaj, Vozites piruneri

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323