Udhëheqëse e Kabinetit të Drejtorit
 • +38649940014
7 ditë
Shell Kosova
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I TELEFONATAVE DHE AGJENDËS,
 • KORDINIMI I KONFERENCAVE, TRAJNIMEVE, SEMINARVE DHE TAKIMEVE,
 • KOMUNIKIMI DHE KORDINIMI I PËRGJEGJËSIVE ME PALET E JASHTME NE GJUHEN ANGLEZE,
 • MONITORIMI I OBJEKTIVAVE APO KPI TE CAKTUARA NGA MENAXHMENTI,
 • MIRËPRET PALË, TRAJTON KËRKESAT E TYRE, JU OFRON ZGJIDHJE APO I DREJTON TEK PERSONAT E DUHUR,
 • ORGANIZON KONFERENCA, TAKIME, REZERVIME DHE UDHËTIME PËR PERSONELIN E KOMPANISË,
 • HARTON DHE SHPËRNDANË SHËNIMET DHE RAPORTET E TAKIMEVE,
 • PRANON EMAILET, MATERIALET PROMOVUESE DHE INFORMACIONE TË TJERA,
 • MBANË SHENIME TË ORAREVE NË KALENDARIN E NGJARJEVE,

              KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •  SHKOLLIMI I LARTË DIPLOMË UNIVERSITARE, PËRPARSI    ME KUALIFIKIM MASTER
 • TË KETË NJOHURI TË MIRË PER WORD, EXCEL, PDF ETJ,
 •  NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: hr.shell.rks@gmail.com 

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Tagged as: menaxhimi agjendes, menaxhimi telefonatave, prishtina, shell, Udheheqes, Udheheqese e Kabinetit te Drejtorit

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323