Mirëmbajëes / Kopshtarë
8 ditë
Grand Store
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;

Orari I punes: 8:00-16:00

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 044 437 015

Tagged as: grand store, hapësirat e gjelbërta, hapësirat tjera të jashtme të objektit, kopshtar, mirembajtes, prishtine, Pune te pergjithshme

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1322