Mjeshter, Suvatues, Mjeshter Qeramike, Punetor Fizik
  • +38344152743
7 ditë
Deabau SH.P.K
Fushë Kosovë
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE


Kompania ndërtimore ‘’DEABAU SH.P.K’’ me seli ne Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune:

1. Mjeshter (armirues)

2. Suvatues

3. Mjeshter qeramike

4. Mjeshter per fasade ventiluese

4.Punetor Fizik

Vendi i punës: Fushe Kosove
Paga: Sipas marrëveshjes.
Kompania siguron kontrate te rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi.


Të Interesuarit mund të lajmërohen përmes telefonit: +38344152743 ose na vizitoni në zyret tona: Fushe Kosove, Bresje (afer ambullantes)

Konkursi eshte i hapur nga data 25.07.2022 deri me 25.08.2022

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323