Vende të lira pune (13)
  • +383 49 447 247
Skaduar
Blini
Prishtinë
Shitje Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Kompania Blini tashmë një brend i njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizajnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbrëmjëve dhe kosumeve të meshkujve, tashmë me një zhvillim dhe rritje të mëtutjeshme, për plotësimin  e nevojame me staf, shpall:

𝗞𝗢𝗡𝗞𝗨𝗥𝗦 𝗣𝗨𝗡𝗘

  • Asistente të shitjes online (2)
  • Patronist/e (1)
  • Rrobaqepese (4)
  • Qendistare (5)

Lokacioni: Prishtinë – Veternik

Benefitet:

  • Mjedis pozitiv i punës;
  • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
  • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
  • Mundësi të mira avancimi brenda kompanisë.
  • Trajnime profesionale

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në  duke specifikuar në Subject pozitën e punës për të cilin po aplikoni, në email: 𝐡𝐫@𝐛𝐥𝐢𝐧𝐢𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥.𝐜𝐨𝐦

Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në viber dhe whatsapp, në numrin e telefonit +𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟰 𝟰𝟲𝟱 𝟬𝟵𝟭.

Sqarim: Pozita e punës Asistente e shitjes online, kryhet nga ambientet e kompanisë, pra nuk është Home Office

Të gjithë aplikantët me pervojë pune do të kenë përparësi në përzgjedhje.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Afati i fundit për aplikim: 16.08.2022

Tagged as: Asistent i shitjes online, Blini, Komunikim, online, Patronist, PR, prishtine, Qendistare, rrobaqepese, shitje, veternik

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323