Punëtor Fizik (10), Llamarinist (4), Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)
  • +38348407008
14 ditë
N.T.P. CAPARI
Ferizaj
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

“NTP CAPARI
  Eshtë kompani private shumëvjeçare e cila merret kryesisht me kontraktimin e objekteve afariste në kryerjen e hidroizolimit te çative te rrafshta si dhe të gjitha punimet dhe detalet në fushën e llamarinave.      Lokacioni: Ferizaj, mirepo inkurajohen te aplikojne edhe banoret e Prishtines, Lipjanit, Gadimes dhe Babushit.   Kompania jonë ofron kushte të veçanta, siguri në vendpunishte dhe staf profesional. Me këtë rast ftojme te gjithë të interesuarit për punë që të bëhen pjesë e kompanisë tonë në vendpunishten më të madhe në Ballkan Prishtina Mall.  

Punëtor Fizik (10),

Llamarinist (4),

Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)

  Kualifikimet:
  • Të jetë i moshes mbi 18 vjeç dhe shtetas i Kosovës;
  • Të ketë përvojë pune në fushën relevante; 
  • Të ketë shkathtesi organizative dhe të menaxhimit te kohës.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës ntpcapari@hotmail.com  apot përmes numrit të kontaktit +38348407008 deri me date 01.09.2022

Tagged as: Babush, ferizaj, Gadime, lipjan, Llamarinist, Mjeshtër i Hidroizolimeve, NTP CAPARI, prishtine, Punetor fizik

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323