Zhvillues në WEB
 • +386 49 937 807
Skaduar
PRIMEX
Fushë Kosovë
Full Time
Përshkrimi

Konkurs për pozitën (FULL STACK DEVELOPER) – Zhvillues në web

Në Primex kërkojm zhvillues në web (FULL STACK DEVELOPER) për të i’u bashkangjitur ekipit tonë të zhvilluesëve. 

Zhvilluesi duhet të ketë:

 • Njohuri në bazat e zhvillimit në web: HTML, CSS, JavaScript
 • Aftësi në back-end: PHP, LARAVEL FRAMEWORK
 • Njouri bazike në programimin e orientuar në objekte
 • Njohuri të zgjeruara në bazat e të dhënave relacionale: MYSQL, MSSQLSERVER (bonus PostgreSQL)
 • Njohuri në ndonjë framework të CSS si: Bootstrap / Tailwind
 • Njohuri në framework-un Vue.js të JavaScript (e preferueshme)
 • Njohuri bazike në Git
 • Aftësi për përmirësimin, konfigurimin dhe korrigjimin e sistemeve ekzistuese
 • Aftësi hulumtuese në web
 • Gatishmëri për të bashkpunuar me anëtarët e tjerë të ekipit
 • Njohuri dhe komunikim i mirë në gjuhën Angleze


Kandidatë të cilët kanë përparësi:

 • Kandidatët të cilët prezantojnë projekte të tyre
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në Wordpress
 • Kandidatët të cilët kan njohuri në vendosjen (deployment) të projektit në server
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në IT (sistem administrim, rrjeta - bonus)
 • Njohuri në gjuhën Gjermane (bonus, jo obligative)

Rreth Primex

Kompania Primex operon në tregun evropian me bazë në Fushë Kosovë, jemi staf i ri në rritje. Stafi jonë prej 30 personave bashkëpunon me partnerët tanë evropianë në shumë gjuhë dhe shumë shtete!

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundësi zhvillimi dhe avansimi në pozitë
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani të huaja)

 

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

Konkursi është i hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë në Fushë Kosovë.

Ju do të kontaktoheni nga Primex nëse CV-ja juaj dhe dokumentet mbështetëse do të kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323