Ndihmëse
15 ditë
Shpallje Pune
Fushë Kosovë
Mirëmbajtje Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Kerkoj nje ndihmese ne shtepi(pjeserisht me pastru dhe pjeserisht qe te kujdeset per beba). Orari i plote. Per detaje kontaktoni numrin +383 48 535 633

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323