Punëtore për pastrim të objektit
  • 049 766 327
1 ditë
Kompania e Pastrimit Kristal B
Pejë
Full Time
Përshkrimi

Kompania Kristal B ofron pune per:

Pastruese - 2 pozita 
Në objektin GOGAJ AG - Pejë

Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim
  • Të jete i/e gatshëm të punoj ne grup
  • Orari i pershtatshem 8orë + kontrate e rregullt pune.
  • Pagesa sipas marrveshjes.

     

Objekti i punes eshte objekt i ri, dhe i lehte per tu mirembajtur.
Te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 348 468 ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323