Graphic Designer
  • +386 49 937 807
Skaduar
PRIMEX
Fushë Kosovë
Administrate
Full Time
Përshkrimi

Kompania Primex operon ne tregun evropian me baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

• Njohuri të mira në elementet e dizajnit dhe të jeni kreativë,

• Përgjegjësi ndaj punës dhe afateve kohore,

• Të jeni energjik/e, të keni iniciativë dhe kreativitet, të ofroni ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës.

• Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

• Të ketë njohuri bazike në Adobe Photoshop,

• Të ketë kreativitet, energji dhe dëshirë për t’u avancuar,

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)

Pritshmeritë:

• Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.

• Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.

• Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

• Pagë atraktive

• Kontrate pune afatgjate

• Mundesizhvillimi dhe avansimi ne pozite

• Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)

• Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

• Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323