Menaxher (1), Asistent i Menaxherit (1)
 • +38344528000
Skaduar
Delta Security
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

Delta Security –Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita: Menaxher për Shërbime Themelore të Sigurimit

Vende të lira pune: 1 POZITË

Vendi i Punës: PRISHTINË

Kriteret e veçanta: Diplomë Universitare;

kualifikuese: 

 • Diplomë Universitare;
 • Licencë e Specializuar për Menaxher të Sigurimit Themelor;
 • Tre (3) vite përvojë pune në Menaxhim;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze, në të shkruar dhe në të folur;

Pozita: Asistent i Menaxherit për shërbime Themelore të Sigurimit

Vende të lira pune: 1 POZITË

Vendi i Punës: PRISHTINË

Kriteret e veçanta kualifikuese: 

 • Diplomë për shkollimin e Mesëm të përfunduar;
 • Licencë Themelore;
 • Një (1) vit përvojë pune në Fushën e Sigurisë;

Kriteret e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët për pikat 1. dhe 2. :

 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
 • Aftësi të mira komunikuese, raportuese dhe të qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
 • Aftësi për të punuar të pavarur dhe në punë ekipore;
 • Njohuri të përgjithshme kompjuterike.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz 

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 15.08.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

 

Tagged as: Asistent i Menaxherit për shërbime Themelore të Sigurimit, Delta Security, Menaxher për Shërbime Themelore të Sigurimit, Menaxhim, menaxhment, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323