Public Relations Specialist
  • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

  • Draft press releases, pitches, case studies, white papers, and media summaries
  • Build relationships with new media contacts and maintain relationships with existing contacts
  • Manage media requests in a timely and professional manner
  • Pitch story ideas and content to media
  • Ensure all communication is cohesive with the brand image
  • Track and analyze media coverage to inform future campaigns
  • Measure PR program impacts using regular reporting
  • Organize, schedule, and prepare key leaders for press interviews
Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323