Content Marketing Manager
 • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

 • Design content marketing strategies and set short-term goals.
 • Undertake content marketing initiatives to achieve business targets.
 • Produce high-quality content by collaborating with design and writing teams.
 • Create an editorial calendar, delegate tasks, and ensure that deadlines are met.
 • Regularly deliver engaging content / article distribution.
 • Edit, proofread, and improve the content.
 • Optimize content considering SEO and Google Analytics.
 • Analyze web traffic metrics.
 • Ensure a strong web presence on various channels.
 • Generate ideas to increase customer engagement.
Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323