Digital Marketing Manager
  • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Marketing & PR Social Media
Full Time
Përshkrimi

 

  • Manage the content that the business posts to social media
  • Develop strategies that drive customers to the website
  • Improve the design, UX, traffic, and content of the website
  • Create paid campaigns on social media platforms
  • Maintain consistent brand messaging throughout all platforms
  • Create email blast campaigns to target key customers
  • Use advanced metrics to measure the success of a marketing campaign
  • Keep up to date on the latest social media trends

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323