Administratore e degës
  • +38349844119
Skaduar
English Language School
Prishtinë
Administrate
Full Time
Përshkrimi

English Language School ofron mundësi punësimi për 1 (një) administratore të degës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre.

English Language School

A CHANCE TO ADVANCE

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1323