Mirëmbajtës/e
  • 044757575
17 ditë
Mjeshtri Sh.p.k.
Fushë Kosovë Prishtinë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

 

Konkurs punë në Mjeshtri SH.P.K.

Mirëmbajtës/e

Lokacioni: Prishtinë dhe Fushë Kosovë

Objektivat:

- Përgjegjës/e për mirëmbajtjen e brendshme

dhe të jashtme higjienike të hapësirave të përbashkëta;

- Të njeh dhe përdor mjetet e punës sipas praktikave

të mirëmbajtjes higjienike;

- Zbaton rregulloren e kompanisë për siguri;

- Ruajtja e pajisjeve të kompanisë;

Të interesuarit për punë mund të lajmrohen 044 | 049 75 75 75

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323