Delivery Guy
  • 048132132
7 ditë
Hajde
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

 

HAJDE Food Delivery, aplikacioni  për blerjen e produkteve ushqimore online në tregun e Kosovës shpall konkurs për 10 pozita pune:

Delivery Guy

Përgjegjësitë dhe detyrat e punes:

Shërben klientin në mënyrë efikase,profesionale dhe të shpejtë duke blerë dhe shpërndarë porositë në shtëpitë dhe bizneset e tyre,me një qasje sinqertë dhe pozitive.
Kontrolli I cilësisë dhe afatit të produktit para dorëzimit te klienti.
Përdorimi i telefonit për të komunikuar me klientët në lidhje me porositë e tyre
Përgjegjës për mirëmbajtjen e motoçikletës në mënyrë të pastër dhe në gjendje të rregullt,në mënyrë që të pasqyroj kualitetin e shërbimeve brenda standardeve.
Rroga bazë është 550 €.


Kërkesat:

Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjajshme
Duhet të njohë mirë regjionin e Prishtinës për shpërndarjen e porosive.
Duhet të ketë aftësi të mira të vozitjes së motoçikletës.
Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim
Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
Të posedojë patent shofer valid të kategorisë A dhe B për motocikletë.
Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit:info@hajde.market ose ne viber ne nr +383 48 484 701

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323