Asistente e Administratës dhe Kontabilitetit
 • +383 38 563 013
Skaduar
PARADISO
Lipjan
Administrate Kontabilitet
Full Time
Përshkrimi

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon faturimet 
 • Mban evidencën e shitjeve dhe shpenzimeve ditore
 • Regjistron të dhënat në sistem, mirëmban stoqet dhe asiston në përgatitjen e raporteve
 • Evidenton dhe organizon kërkesat e stafit (orarin, pushimet)
 • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
 • Porosit furnizimet e zyres, hulumton dhe bën marrëveshje me furnitorë të rinj
 • Kryerja e punëve të tjera të kontabilitetit, financave ose punëve tjera administrative sipas kërkesës

 

      Kualifikimet e nevojshme:

 • Njohuri të mira të Microsoft Office
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të posedoj patentë shoferi (B)

 

      Shkathtësitë e preferuara:

 • Të jetë komunikative dhe bashkëpunuese
 • Të jetë e gatshme të bashkëpunoj me ekipin dhe pranoj sygjerime
 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja
 • Të ketë aftësi të trajtoj të dhëna sensitive dhe të mbaj nivelin e konfidencialitetit

 

Aplikimi: Bëhet në formë elektronike në [email protected]   

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468