Asistente për Matje teknike / Praktikë
  • 038246375
Skaduar
InterAdria
Prishtinë
Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë.

Aktualisht po kërkojmë punëtore të motivuara të bashkohen me ekipin tonë për punë praktike me pagesë në projektin e Termokosit

Asistente për Matje teknike/ Praktikë (me pagesë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pjesëmarrja në matjet teknike/ mekanike në terren së bashku me anëtarët tjerë të ekipës;
  • Komunikimi me banorët në pronat e të cilëve do të realizohen matjet teknike;
  • Përgjegjëse për marrjen e shënimeve të sakta të matjeve të realizuara;
  • Dorëzimi i të gjitha raporteve tek personat përgjegjës të kompanisë në kohën e përcaktuar;
  • Respektimi i orarit dhe planifikimi i aktiviteteve sipas planit të projektit;
  • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Aplikantja mund të jetë në studime apo t’i ketë përfunduar ato;
  • Shkathtësi të mira komunikuese;
  • Bashkëpunuese me ekipin;

Të interesuarat mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] 

Data e fundit e aplikimit : 26.08.2022

Tagged as: Aftesi Komunikuese, Asistente per matje teknike, Dorezimi raporteve, InterAdria, matjet teknike, Praktike me pagese, prishtine, Pune ne ekip

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468