Punëtorë të Ndërtimtarisë
  • +38349665496
Skaduar
Horizon Construction SH.P.K
Prishtinë
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

Konkurs për punëtorë të ndërtimtarisë

Kompania “Horizon Construction sh.p.k” shpallë konkurs për punetorë të ndërtimtarisë për profesionet e cekura më poshtë:
1. Mjeshtër per muratim me tulla fasade dhe blloka - 3 vende te lira
2. Mjeshter per suvatim dhe moleraj - 2 vende te lira
3. Mjeshter te keramikes - 1vend I lire
4. Punetore fizik - 4 vende te lira

Kriteret që kerkohen nga kompania:
• Te kete pervoje paraprake
• Te jete person serioz
• Te jete fleksibil ne ekip
• Te jete I rregullr ne pune

Kompania ofron:
• Kontrate te rregullt nje vjeqare
• Orari I punes 8 ore ne dite 08:00-17:00, E hene- E shtune
• Ushqimin ( nje shujtë ditore)
• Vendi I punes Prishtine.
• Paga fillestare per punetore fizik 2.5 euro /ora
• Paga fillestare per mjeshter per pozitat 1,2,3 eshte 3.5-4.5 euro/ora

Konkursi eshte I hapur deri ne plotesimin e vendeve te shpallura.
Te interesuarit mund të kontaktojne ne nr. e telefonit : +383 49 665 496

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468