Edukatore, Kuzhiniere, Mirëmbajtëse
Skaduar
Kopshti Yll
Prishtinë
Arsim & Edukim Gastronomi Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

Kopshti Yll Shpall konkurs :

 • Edukatore
 • Kuzhiniere
 • Mirëmbajtëse

Kriteret për Edukatore :

 • Të keni të përfunduar
 • Fakultetin e Edukimit, Drejtimi Programi Parashkollore,
 • Fakultetin e Edukimit dhe Zhvillimi I fëmijërise se Hershme 0-3
 • Fakultetin e Pedagogjis se përgjithshme
 • Të keni përvoje pune sepaku 1 Vite në institucione parashkollore
 • Të keni aftësi të shkëlqyera komunikimi,qasje positive ndaj fëmijëve
 • Të jeni persona të përgjegjshem,të jeni të motivuara,energji pozitive dhe të gatshme për të vepruar dhe përballur sitautave të ndryshme

Kriteret për Kuzhiniere :

 • Të keni pervoje pune
 • Të keni aftësi kreative dhe organizative
 • Të jeni fleksibile dhe bashkëpunuese

Kriteret për Mirembajtese:

 • Të jeni fleksibile
 • Të jeni komunikuse dhe organizative

Kandidatet e interesuara duhet të dërgojne CV në Email : [email protected] 

Rr.Hilmi Rakovica nr 60 Prishtinë Bregu i Diellit (afer Poloklinikes Zatriqi).

Tagged as: bregu i diellit, edukatore, Femije, fleksibil, Kopshti Ylli, Kreativ, Kuzhiniere, mirembajtese, Organizativ, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468