Shitës/e në dyqan
  • 049137987
Skaduar
Ejona Sh.P.K
Pejë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive. 

Kualifikimet: 
-Aftësi të përdorimit të Excel-it. 
-Patent shofer të kategorisë B. 
-Njohuri e programit te kontabilitetit (e preferueshme)

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987 / info@ejona.com

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
190
814
2277