Teknik i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore
  • 038246375
Skaduar
InterAdria
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

InterAdria është kompanie zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

https://interadria-ks.com/

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Teknik i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove në shtylla betoni , ndërtesa të banimit, dhe  ndërtesa afariste;
  • Montimi i kanaleve dhe gypave  në mure dhe dysheme;
  • Montimi i kutive shpërndarëse me madhësi të ndryshme përbrenda objekteve të banimit ;
  • Shpimi i vrimave për hyrjen e kabllove në brendësi të ndërtesave ose pusetave ;

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Eksperiencë e punës ( e preferueshme);
  • Diplomë e shkollës së mesme profesionale në drejtimin “Teknik i Energjetikës“ ose “ Teknik i Komunikacionit“ (e preferueshme);
  • Bashkëpunues me ekipin;
  • Aftësi komunikimi;
  • Patent shofer, kategoria “B”;

Të interesuarit mund ta dërgojne CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com  ose te kontaktojnë në numrin 045/268-695
Data e fundit e aplikimit : 08.10.2022

Tagged as: Inter Adria, teknik, Teknik i Energjetikes, Teknik i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore, Teknik i Komunikacionit, zhvillimit softuerik

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
190
814
2277