Business Client Advisers, Private Client Advisers
 • +383 (38) 555 555
Skaduar
ProCredit Bank
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

We are looking to expand our team in Pristina by hiring:

 1. Business Client Advisers
 2. Private Client Advisers

Main requirements:

 1. Minimum Bachelor’s degree (Master’s degree will be considered as an advantage)
 2. Working experience preferable (not necessary)
 3. Knowledge of English language (B1+ or above)
 4. Strong analytical and communication skills
 5. Willingness to learn and improve

Our offer:

 1. Full-time employment contract with the German bank, market leader in digital banking
 2. Professional working environment in a motivated team
 3. Introductory training period
 4. Multiple international training opportunities

Only short-listed candidates (selected on submitted CV and a Motivation letter) will be invited to the upcoming stages of the selection process. 

Linku ne te cilin do te pranohen aplikimet eshte: https://cv-uploader.procredit-group.com/Default.aspx?position=b1509aa90bb1452a49264c33b1ccbcfd

Deadline 30.09.2022

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
190
814
2277