Planifikues I Furnizimit (f/m/d) ( 5 Pozita)
 • 049 670 001
Skaduar
KoCon
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Supply Planner (w/m/d) // Planifikues I Furnizimit (f/m/d)  (5 Pozita)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 •  Planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre
 • Sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit
 • Menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara
 • Krijimi dhe gjurmimi i porosive
 • Përpunimi i ankesave dhe gjetja e zgjidhjes
 • Verifikimi i faturës dhe sqarimi i pikave të hapura
 • Sigurimi dhe përmirësimi i datave të dorëzimit duke përfshirë komunikimin proaktiv me klientët
 • Përpunimi i pyetjeve të klientëve
 • Komunikimi dhe koordinimi me furnitorët
 • Mirëmbajtja të dhënave

Profili

 • Studime komerciale të kryera me sukses ose trajnime të krahasueshme profesionale tregtare
 • Përvojë profesionale në planifikimin e furnizimit
 • Të dëshirueshme njohuri në fushën e elektronikës/inxhinierisë elektrike
 • Negocim dhe stil komunikimi te sigurt
 • Mënyrë e pavarur, analitike dhe e orientuar drejt zgjidhjes
 • Afinitet i lartë për numrat dhe të dhënat si dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze
 • Përdorimi i sigurt i MS Office

Cfare ofrojme ne:

 • Page kënaqshme
 • Kontrate pune afatgjate
 • On the job training
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Pajisjet moderne të punës
 • Pune internacionale
 • Një ambient pune moderne dhe i orientuar drejt së ardhmes
 • Hapësirë për idetë tuaja dhe zhvillimin personal

Të interesuar? Apliko tani! 

Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit ne E-Mail hr@koconshpk.com
„KoCon“ SH.P.K”  Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
195
814
2276