Konsulent/e i/e Shitjes (40), Telefoniste (10)
 • +383 (0) 45 900 045
 • ecoinnkosovo@gmail.com
11 ditë
ECOINN
50
Full Time
Prishtinë
Shitje
Banner
Përshkrimi

"ECOINN" SH.P.K. ME SELI NË KOSOVË E SHQIPËRI HAPE KONKURS PËR 50 VENDE TË LIRA PUNE , 10 POZITA SI "TELEFONISTE" DHE 40 POZITA"KONSULENT I SHITJES"

VREJTJE: PUNËSIM I MENJËHERSHËM,NUK KËRKOHET PËRVOJË PUNE , ORARI FLEXIBIL.

PËR TELEFONISTE KËRKOHET:

 • SË PAKU SHKOLLIMI I MESËM.
 • KOMUNIKIM I KJARTË NË GJUHËN SHQIPE .
 • E GATSHME TË PUNOJ NË GRUP.
 • BANORE NË QYTETIN E PRISHTINES.

OFROHET:

 • PAGË FIXE 200€ + BONUSE SHTESË DYFISHI DERI TREFISHI I PAGËS NVARSISHT NGA PERFORMANCA.
 • KONTRATË E RREGULLT .
 • TRAJNIME PROFESIONALE MBRENDA JASHTË VENDIT ME ÇERTIFIKATË.
 • KONSULENT I SHITJES KËRKOHET :
 • BANUES NË SHTETIN E KOSOVËS OSE SHQIPËRISË .
 • MOSHA 18 DERI 50.
 • SE PAKU SHKOLLIMI I MESËM .
 • PATENT SHOFERI KATEGORIA "B" .
 • PREFEROHET VETURE PERSONALE OSE NE SHFRYTEZIM.

OFROHET :

 • PAGË FIXE 500€ PLUS BONUSE SHTESË DYFISHI DERI KATËRFISHI I PAGËS NVARSISHT NGA PERFORMANCA.
 • TRAJNIME PROFESIONALE MBRENDA DHE JASHTË VENDIT ME ÇERTIFIKATË.

TË GJITHË TË INTERESUARIT KONTAKTONI MENJËHERË NË NR. E TELEFONIT OSE VIBER: 045/900045 OSE DEPONONI CV TUAJ NË EMAILIN ecoinnkosovo@gmail.com.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !