13 vende te lira te punes
 • 049631999
 • apliko@d-group.pro
73 ditë
D Group L.L.C
13
Full Time
Prishtinë
Arkë Banka & Financa Marketing & PR Menaxhment Shitje Tjera
Banner
Përshkrimi

Kompania:  D Group L.L.C – Njesia e shitjes me shumice
Lokacioni: Prishtinë, Magjisralja Prishtine-Ferizaj Km. 6, Preoce, Kosove

KONKURS

Per 13 vende te lira te punes: 

 • Menagjer/e i shitjes  – 2 vende te lira
  (aplikanti/ja duhet te kete aftesi te mira komunikimi per shitjen dhe prezentimin e produkteve ne te gjith kosoven, te kete patent shofer, te jet fleksivel dhe i pershtatshem gjat orarit te punes)
 • Prezentuese ne Showroom – 1 Vend i lire
  (aplikanti/ja duhet te ket aftesi te mira komuniki dhe prezntimi i produkteve ne showroom, perparsi kan ata qe kan prevoje pune, te ket patent shofer)
 • Ambulantiv – 2 vende te lira
  (aplikanti duhet te kete prevoje pune ne shperndarjen e produkteve, te kete patent shofer kategoria B)
 • Depoist – 2 vende te lira
  (Te ket prevoje ne menagjimin e depove dhe pregaditjet e porosive, akcesore per dyer dritare, dhe dyer druri)
 • Menagjer Shit-blerje – Logjistike – 1 vend i lire
  (detyra kryesore eshte per blerjet e materialeve dhe furnzimit te puntorve ne teren,)
 • Ekonimiste/Arkatare – 2 vend t lire
  (Te ket prevoje ne shitje)
 • Prezentuese e produkteve – 2 vende i lire
  (Te ket prevoje ne prezentimit e produkteve)
 • Menagjer/r i/e marketingut dhe shitjes – 1 vend t lire
  (Te menagjoj rrjetet sociale dhe kerkast e blersve)

Kualifikimet arsimore dhe përvoja:

 • Të ketë përvojë pune në detyra të ngjashme esht përparësi,
 • Të ketë aftësi te punes në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, CV-të, referencat e punës (nese kan), përvojat e mëparshme, ku duhet të ceket edhe pozita për të cilën aplikoni duhet t’i dërgoni në e-mail adresën: apliko@d-group.pro   ose kontaktoni ne numrin: 049631999

Data e fundit për dorëzimin e dokumenteve është 10.11.2021; Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !