Shitës
  • Jo Publik
  • puna@aztech-ks.com
6 ditë
Aztech Electronics
1
Full Time
Gjilan
Shitje
Banner
Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

Shitës në Gjilan

Kualifikimet:

·        Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë

·        Preferohet përvojë pune relevante,

·        Të jetë metodik dhe i/e organizuar,

·        Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,

·        Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,

·        Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 

·        Preferohet të jene me vendbanim afër,

·        Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.

Ne ofrojmë:

·        Orar fleksibil të punës, 

·        Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 

·        Mundësi reale të zhvillimit profesional,

·        Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe

·        Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë:30.11.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !